Prasti santechnikos kvapai

Ką jau padarysi, kad dirbant ne visuose darbuose, aplinka kvepia rožėmis, vanile ar skanėstais. Štai santechnika natūraliai yra ta sritis, kurioje dirbant santechnikams tenka prisiuostyti ir pačių nemaloniausių kvapų.

Užsikimšęs tualetas

Pati nemaloniausia santechnika klientams yra užsikimšęs tualetas. Santechnikui tai nemalonu dėl estetinių priežasčių, tačiau kaip darbinė užduotis ji paprasta. Atkimšai ir viskas. Daug sunkiau tvarkytis su nelaime, kada neaišku kur prabėga vanduo ar kanalizacija ir visa tai liejasi kažkur į namo struktūras. Tai tikrai bjaurus darbas. O užsikimšęs tualetas tiek problemų nesudaro. Žinoma, žmogui, biurui, kur yra atsitikusi ši nelaimė, kviesti santechniką yra šiek tiek net gėda. Štai, aš čia pridariau, dabar visur dvokia, ateik sutvarkyti – juk štai tokią žinutę tenka siųsti tam, ką kvietiesi sutvarkyti viso jovalo

Užsikimšusi vonia ar kriauklė

SantechnikaiTaip pat santechnika turės prastus kvapus ir tada, kai užsikimš kriauklė ar vonia. Visų pirma, vonioje užsikimšus kažkam, greičiausiai susidarys kamštis nuo plaukų, karpytų nagų ir pan. Taigi, tai bus žmogiškojo tipo atliekos, kurios šiaip yra gana bjaurios, psichoanalizėje vadinamos abjektais. Tačiau jos gal neturės labai blogo kvapo, jeigu tas kamštis susidarė neseniai. Virtuvėje atliekos ims dvokti greičiau, nes ten turbūt bus užsikimšę maisto likučiai. Kai kurie jie jau tą pačią dieną ima rūgti ir skleisti savo komposto kvapus. Kiti gali ilgiau išbūti nevirtę bjaurastimi. Visgi, veikiausiai atvykę ištraukti kamščio iš virtuvės kriauklės, santechnikai užuos šiokį tokį konteinerio su buitinėmis atliekomis kvapą.

Prabėgusi skalbimo mašina

Skaityti straipsnį “Prasti santechnikos kvapai” »