Valymo įrenginiai ir orapūtės

Oro įrenginiaiŠiuolaikiniai valymo įrenginiai visas buitines nuotekas gali visiškai išvalyti, o tam reikalingos tinkamos orapūtės. Jeigu svarstote apie biologinio valymo įrenginio pirkimą, tai reikia žinoti, kaip jį išsirinkti teikiant pirmenybę kokybei ir, kokia yra priežiūros svarba.

Su kokiais sunkumais susiduria tie, kurie turi tokius valymo įrenginius? Dažniausiai įvardinama problema – kvapas. Jis nėra iš maloniųjų. Dėl šios priežasties gamintojai ieško įvairių sprendimų. Pavyzdžiui, Gardner Denver sraigtiniai kompresoriai taip pat iš pradžių turėjo tam tikrų trūkumų, tačiau gamintojai juos išsprendė ir dabar jie veikia kuo puikiausiai. Gamintojai gamindami valymo įrenginius skiria daug laiko ir pastangų, kad vartotoją jie pasiektų kaip galima geresnės kokybės. Šiuo metu Lietuvoje nėra daug biologinių valymo įrenginių gamintojų, tačiau tie, kurie turi sertifikatus ir gamina tik sertifikuotą valymo įrangą, tai jie gamina tokius valymo įrenginius, kurie turi Europos Sąjungos sertifikatus, o tai reiškia, kad jų kokybė yra labai aukšto lygio. Ar žinojote, kad tam, kad išleisti į gamybą valymo įrenginį, jis metus laiko yra testuojamas gamintojo? Tai leidžia ne tik gauti reikiamus sertifikatus, bet ir sukurti tokią įrangą, kuri tikrai yra veiksminga.

Skaityti straipsnį “Valymo įrenginiai ir orapūtės” »

Patarimai sienų remonto klausimais

Sienų remontas – labai atsakingas darbas, todėl svarstant ar patiems imtis šio darbo, kaip tinkavimas, glaistymas ir dažymas, ar geriau ieškoti apdailininko, reikia žinoti, kokia yra darbų eiga. Taip pat reikia žinoti ir kaip viską tinkamai atlikti, kad vėliau netektų sienų remonto atlikti iš naujo.

Tinkavimo paslaugų tiekėjaiPirmiausia ką reikia žinoti apie remonto darbus, tai tinkamos sąlygos ir tam tikrų taisyklių laikymasis. Tam, kad tinkuoti sienas turi būti tam tikra temperatūra. Ji turi siekti 23 laipsnius šilumos. Pagalvokite, kaip bus dirbama. Jei naudosite tinko drėbimo mašiną, tai tinką ant paviršiaus reikės lyginti tik tada, kai tas tinkas pradės stingti. Jei nebus naudojama tokia mašina, tai reikės tinką lyginti iš karto, kai tik juo dengsite sienų paviršių. Prireikus ne vieno sluoksnio tinko, reikia kiekvienam ankstesniam sluoksniui leisti pilnai išdžiūti ir tik po to dengti sekantį. To laikytis yra būtina. Priešingu atveju tinkas trūkinės ar visai nubyrės. Tai tik pačios pagrindinės taisyklės, kurių reikia laikytis.

Skaityti straipsnį “Patarimai sienų remonto klausimais” »