Limuzinų nuomos paslaugos

limuzinasLimuzinų nuoma visoje Lietuvoje yra tapusi populiaria paslauga įvairių švenčių proga. Išskirtinių modelių, prabangūs, įvairių spalvų limuzinai gali puikiai paįvairinti jūsų šventę ir sukurti nepriekaištingą šventinę atmosferą. Kainos bei kokybės santykį atitinkantys automobiliai dažniausiai yra pasirenkami švenčiant vestuves, gimtadienius, mokyklos išleistuves, gimtadienius, krikštynas ir panašias šventes. Aukščiausios klasės paslaugos ir važiavimas nuo durų iki durų kiekvienam švenčiančiajam suteikia tik teigiamas emocijas ir pagyvina šventinę nuotaiką. 2009 metais savo paslaugas pradėjo tiekti įmonė „Top Limo“, kuri yra pelniusi klientų pasitikėjimą ir gaunanti daugybę teigiamų vertinimų. Įmonė teikia paslaugas Vilniuje, Marijampolėje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Kaune bei Panevėžyje. Nepriekaištingai paruošę įmonės limuzinus, „Top Limo“ ypatingą dėmesį skiria savo klientams.

Skaityti straipsnį “Limuzinų nuomos paslaugos” »

Ar padėjo anticeliulitinis masažas?

MasažasSima sako, kad anticeliulitinis masazas buvo jos jau gana sena svajonė. Moteris ilgai galvojo apie tai, kad labai norėtų tinkamai susitvarkyti kūną, kad nereikėtų raudonuoti paplūdimyje. „Kiek save prisimenu, jau nuo paauglystės turėjauceliulito. Nors nebuvau labai apkūni, sakyčiau, buvau visada vidutinio sudėjimo. Tačiau kaip kada gaunasi. Kartais atrodo, kad tas sudėjimas nėra toks svarbus. Štai mano kaimynė Rima visada buvo labai stambi, kartais net antsvorio turėdavo. Bet jos kūnas būdavo kietas kaip siena, o mano – tarsi drebučiai. Dėl to aš ir sakau, ir galvoju, kad galėtų būti viskas kur kas geriau. Žodžiu, anticeliulitinis masažas yra vienas iš būdų kovoti su tais drebučiais“, – sako Sima.

Išbandė viskas

Paklausta, ko yra tekę griebtis tam, kad celiulitas pasitrauktų, Sima pavarto akis: „Ir ko aš tik nesigriebiau. Įdomu tai, kad seniau net nebūdavo normalios patikimos informacijos. Aišku, ir dabar internete ne viskas, ką randu, būna labai patikima. Bet, bet kuriuo atveju, tai yra tokie dalykai, kurie laikui bėgant turi vis daugiau mokslinių ir medicinoje pagrįstų įrodymų. Savo atveju, aš tiesiog labai ilgai darydavau dalykus, kurie neturėjo racionalaus pagrindo. Tarkime, būdavo tokia informacija, ji kartais būdavo atspausdinama kur nors kalendoriuje ar panašioje vietoje, kur nelabai aišku, apie ką kalba eina. Taigi, būdavo, tarkime, tokia informacija, kad reikia trintis šlaunis kavos tirščiais. Nepasakyta, nei kaip dažnai, nei kiek laiko. Tiesiog. Na tai būdavo suvalgau tortą su kava, o paskui ta kava kojas išsitrinu. Aišku, kad efekto jokio nebuvo. Kaip ir nuo tų kremukų iš „Švaros“ už kelis litus. Jeigu nori normalių rezultatų, tada tikrai reikia labai gerai pagalvoti, kaip viską padaryti. Arba tiesiog kreiptis į profesionalus, grožio specialistus, medikus“, – pasakoja moteris.

Anticeliulitinis masazas

Skaityti straipsnį “Ar padėjo anticeliulitinis masažas?” »