Gatvės mene – dažymas su kompresoriumi

Vienam geram gatvės meno festivaliui reikalinga kompresorių nuoma. Skelbia organizatoriai. Pasiūliau jiems, kad gali išsinuomoti iš http://www.kompresoriucentras.lt/, tai sakė, kad dar pagalvos, nes kol kas svarsto, kad gal atsiras koks nors dosnus žmogus, kuris tiesiog galės čia padėti ir iš savo lėšų paremdamas išnuomoti. Taip pat festivaliui reikia ir kitos atributikos.

Festivalis prašo paaukoti

KompresoriusŠiam netradiciniam ir įdomiam gatvės meno reiškiniui yra būtina ne tik kompresorių nuoma, bet ir įvairios dažymo priemonės. Kaip žinia, kompresoriai labai dažnai būna naudojami dirbant su automobiliais. Tai pats patogiausias būdas norint nudažyti didelio formato galingus automobilius. Taigi, festivalis prašo paaukoti ne tik kompresoriaus nuomą, bet ir padėti ieškant rėmėjų, kas galėtų suteikti dažus. Norėtųsi, kad festivalio dalyviai jau gautų bent kažkokią dalį nemokamų priemonių, tada jie tikrai galėtų laisviau jaustis ir kurti. Na o tie, kas nori, gali aišku ir savo dažus neštis, gali net kad ir savo kompresorių atsivežti, viskas čia jau visada priklauso nuo paties žmogaus. Tad festivalio prioritetai visada yra svarbūs organizatoriams, nes joks festivalis dar neatsirado iš oro, kiekvieni dalyviai ir organizatoriai visada turi gerokai padirbėti, norint, kad kažkas gero ir gražaus nutiktų mūsų gyvenime.

Festivalio idėja

Skaityti straipsnį “Gatvės mene – dažymas su kompresoriumi” »

Ar jums gali būti suteiktas kreditas?

Kai netikėtai pristinga pinigų, dažnu pasirinkimu tampa greitųjų kreditų bendrovės, kurios gali paskolinti pinigų tuomet, kada jų reikia labiausiai. Tereikia pasirinkti tokią įmonę, kuri teiktų kreditus iš tiesų palankiomis sąlygomis, ir netrukus galėsite nuspręsti, kur imti kreditą yra palankiausia. Vis dėlto, dar prieš pildant paraišką palanku įsitikinti, ar jums gali būti suteiktas kreditas – juos teikiančios bendrovės yra nustačiusios tam tikrus reikalavimus, taigi, kokie jie?

Kreditai – tik pilnamečiams asmenims

KreditasJei jūs dar nesate sulaukę pilnametystės, tokiu atveju jums negali būti pasiūlyti kreditai. Greituosius kreditus teikiančios įmonės skolina tik tiems asmenims, kurie yra 18 metų ar dar vyresni. Jaunesni asmenys paprastai nėra dirbantys, jų atsakomybės jausmas dar nėra labai stiprus, todėl kreditoriai tokiems asmenims neteikia kreditų. Taip pat tam tikros bendrovės gali pasiūlyti kreditą tik dar vyresniems asmenims: vieni kreditus siūlo žmonėms nuo 19 ar 20 metų, dar kiti kreditoriai siūlo kreditus sulaukusiems 22 ar 23 metų. Gali būti ribojama ir tai, iki kokio amžiaus žmonėms yra teikiami kreditai, ir tokią informaciją tikrai galėsite rasti internetinėse kreditorių svetainėse.

Ar jūsų finansinė istorija nepriekaištinga?

Visada yra vertinama tai, ar asmuo yra mokus. Jei esate anksčiau skolinęsi, tokiu atveju jums gali būti pasiūlytas kreditas, tačiau tuo atveju, jei turėjote pradelstų mokėjimų, ir buvote įtraukti į skolininkų bazę, pasiskolinti nepavyks. Neatsakingai besiskolinantys asmenys, kurių duomenys buvo perduoti skolų administravimo bazei, negali pasiimti kredito, ir taip pat negali pirkti išsimokėtinai. Taigi, visuomet yra svarbu tai, kad būtų skolinamasi itin atsakingai.

Skaityti straipsnį “Ar jums gali būti suteiktas kreditas?” »